AcasăADMINISTRAŢIE„Fântâna Răzătoare” din Craiova, proiect stopat de primar după un val de...

„Fântâna Răzătoare” din Craiova, proiect stopat de primar după un val de ironii (FOTO)

spot_img

Primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu a anunţat stoparea amenajării unei fântâni arteziene, în centrul oraşului, după un val de ironii declanşat pe internat cu privire la investiţie.

- Publicitate -

Mai mulţi craioveni au sesizat, pe Facebook, că noua fântână seamănă cu nişte răzătoare de bucătărie, puse pe nişte beţe.

Lia Olguţa Vasilescu a scris luni, pe pagina sa oficială, că „din păcate, colegilor de la RAADPFL nu le-a ieșit un proiect modern”.


„Pentru că mulți dintre dvs se întreabă ce se întâmplă pe Calea București, lângă Piața Mare, vreau să vă asigur că acolo nu se construiește vreun bloc, ci se repune în funcțiune o fântână arteziană, așa cum era ea proiectată înainte de revoluție. Ar trebui să fie două cuburi, iluminate noaptea, care par suspendate când curge apa. Din păcate, colegilor de la RAADPFL nu le-a ieșit un proiect modern, motiv pentru care le-am cerut să scoată lucrarea făcută de ei și să o refacem cum trebuie. Nu s-a plătit nimic pentru această încercare a colegilor noștri, a fost doar o încercare, dar vom găsi, până la urmă, varianta cea mai frumoasă, astfel încât și arteziana să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre pentru un bulevard european. Doar cine nu muncește nu greșește!”, a transmis primarul.

Ea a ataşat şi o fotografie cu felul în care ar fi trebuit să arate proiectul.

 

CITEŞTE ŞI: A crescut suprafața cultivată în România. Doljul ocupă primul loc


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri