AcasăACTUALEXAMENE NAȚIONALE | Câți bani primesc profesorii pentru fiecare lucrare corectată

EXAMENE NAȚIONALE | Câți bani primesc profesorii pentru fiecare lucrare corectată

spot_img

Anul acesta, profesorii care corectează lucrările la Evaluarea Naţională şi BAC primesc mai mulţi bani faţă de anul trecut. Creşterile variază între 10 şi 160 de lei.

- Publicitate -

Potrivit unui ordin de ministru din 23 mai, profesorii care corectează lucrările la BAC şi Evaluare Naţională vor primi mai mulţi  bani faţă de anul trecut.

Anula cesta, profesorii supraveghetori primesc mai mult cu 10 lei faţă de anul trecut. Astfel, cei care i-au supravegheat pe elevi la examenul de evaluare naţională plrimesc 110 lei pe zi, iar cei de la bacalaureat 120 de lei pe zi, scrie edupedu.ro.


Preşedinţii de comisii de evaluare la Bacalaureat, în centrele cu peste 750 de absolvenți, pot primi până la 2.200 de lei.

Pentru profesorii evaluatori, creșterea este de 0,7 lei la Evaluarea Națională și 1,25 lei la Bacalaureat, pentru fiecare lucrare corectată.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA: Bazinul de înot de la Colegiul Carol I, deschis în august. Cum explică primarul întârzierea


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri