AcasăLIFEEnrique Iglesias, cap de afiş la festivalul IntenCity Craiova din acest an

Enrique Iglesias, cap de afiş la festivalul IntenCity Craiova din acest an

spot_img

Enrique Iglesias este headliner la cel mai mare festival de muzică din sudul României, IntenCity Craiova.

Festivalul IntenCity, aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie, în Craiova, pe două scene amenajate în cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) și Sala Polivalentă.

Primii artiști au fost anunțați, capul de afiș al evenimentului fiind celebrul interpret Enrique Iglesias. Deținătorul recordului celor mai multe clasări pe primul loc în topul Billboard și decernat cu cele mai prestigioase distincții ale industriei muzicale, Enrique Iglesias este cunoscut drept cel mai influent cântăreț/compozitor de muzică pop al timpurilor noastre și unul dintre cei mai urmăriți artiști, cu peste 14 miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO.

Pe lângă renumitul artist pop, pe scena principală din Stadionul Ion Oblemenco vor urca: Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap! și Subcarpați, line-up-ul festivalului urmând să fie completat de alți artiști așteptați în România.

Spre deosebire de ediția trecută, în acest an la Festivalul IntenCity va fi amenajată o scenă și în cadrul Sălii Polivalente. Aceasta va fi animată de show-urile unor cunoscuți artiști naționali și internaționali: Sigma DJ Set, Killa Fonic, Yaya, Deliric x Silent Strike x Muse Quartet, Nane, Argatu’, Bad&Boujee, Basska, Bvcovia, Mr Flexxx, DJ Sauce, Marko Glass, NotSoCommon DJ, Dodo, Malagamba, Mindcage și mulți alții.

Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să reunească în cadrul festivalului, încă de la prima ediție, o varietate de genuri și influențe muzicale, aducând împreună muzica de ieri, de azi și de mâine. Zona adiacentă celor două scene va fi animată de alte evenimente și activități destinate participanților la festival.

Abonamentele pentru Festivalul IntenCity  pot fi achiziționate online de pe https://iticket.ro/event/intencity și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, având prețuri speciale până la data de 14 aprilie. Informații despre tipurile de abonamente disponibile, pe https://iticket.ro/.

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri