AcasăACTUALEnergeticienii vor picheta sediul Prefecturii Dolj

Energeticienii vor picheta sediul Prefecturii Dolj

spot_img

Angajații Termocentralei Ișalnița, ai CET II Craiova și cei de la Termocentrala Turceni vor picheta Prefectura Dolj, luni, pentru deblocarea și aplicarea în totalitate a legii 197/2021. 

- Publicitate -

Potrivit unuia dintre inițiatorii acestei acțiuni de protest, Nicușor Văduva, energeticienii vor picheta Prefectura Dolj în intervalul orar 16.00-17.30.

„Am hotărât să inițiem și noi acțiuni de protest pentru deblocarea și aplicarea în totalitate a legii 197/2021, iată că am primit aprobarea pentru pichetarea Prefecturii Dolj, în data de luni, 14 martie 2022, de la orele 16:00-17:30.


Proiectul adoptat săptămâna trecută în Camera Deputaților, recunoaște și asimilează în condiții speciale de muncă doar perioada lucrată anterior datei de 1 aprilie 2001, ceea a ce înseamnă că cei 20 de ani din activitățile noastre, lucrați din 2001 până în 2021, în mare parte continuă să fie considerați și calculați doar ca și condiții normale de muncă, iar acest lucru este de neacceptat!

Trebuie să fim uniți și împreună să le cerem decidenților din Parlamentul și Guvernul României să ne recunoască condițiile de muncă în care ne-am desfășurat activitățile din secțiile și atelierele termocentralelor!

Haideți să fim uniți și consecvenți măcar acum în această perioadă critică în care am ajuns să ne desfășurăm activitățile”, este mesajul lui Nicușor Văduva.


CITEȘTE ȘI: Șeful Protecției Consumatorului: „Vom confisca veniturile obținute din vânzarea carburanților la prețuri majorate artificial”

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri