AcasăACTUALEnergeticienii protestează din nou în fața Prefecturii Dolj. Cer aplicarea în totalitate...

Energeticienii protestează din nou în fața Prefecturii Dolj. Cer aplicarea în totalitate a legii privind pensionarea

spot_img

Angajații Termocentralei Ișalnița, ai CET II Craiova și cei de la Termocentrala Turceni vor picheta, din nou, sediul Prefecturii Dolj, joi, pentru aplicarea în totalitate a legii privind pensionarea. 

Potrivit unuia dintre inițiatorii acestei acțiuni de protest, Nicușor Văduva, energeticienii vor picheta Prefectura Dolj în intervalul orar 16.00-18.00.

„Joi, 29 septembrie 2022, între orele 16:00 și 18:00, protestăm din nou în fața Prefecturii Județului Dolj, cerându-le guvernanților să respecte Constituția României și să aplice în totalitate prevederile legii nr.197/2021! Așteptăm să vină alături de noi și să ne susțină în lupta pentru recunoașterea acestor drepturi, pe toți colegii din termocentralele Turceni, Ișalnița și Craiova 2”, spune Văduva.

Acesta a mai menționat că recunoașterea condițiilor de muncă aduce beneficii sociale și financiare tuturor salariaților unității.

„Recunoașterea condițiilor de muncă în care salariații din C.E.Oltenia și-au desfășurat activitățile și aplicarea în totalitate a prevederilor legii nr.197/2021 aduc beneficii sociale și financiare tuturor salariaților din sectorul de activitate a producerii de energie electrică pe bază de cărbune”, a conchis Nicușor Văduva.

CITEȘTE ȘI: Americanii, care deţin Fabrica de Vagoane Caracal, au un şef nou

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri