AcasăPOLITICĂEmisiunea „Reporter 24” | Senatorul Liviu Voiculescu, despre partidele noi: Dacă vrei...

Emisiunea „Reporter 24” | Senatorul Liviu Voiculescu, despre partidele noi: Dacă vrei să faci politică în România mult timp, ai două opţiuni: PNL sau PSD

spot_img

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a declarat în cadrul emisiunii „Reporter 24” de luni seara că partidele formate recent din politicieni nemulţumiţi, cum ar fi Forţa Dreptei, nu au nicio şansă reală la alegerile din 2024.

Voiculescu spune că cei care vor să facă politică reală în România au doar două opţiuni: PSD şi PNL.

„La alegerile din 2024, cred că aceste partide vor avea aceeaşi soartă ca formaţiunile anterioare, înfiinţate la fel. Aşa cum apar, aşa şi dispar. Am spus-o, nu de puţine ori, dacă vrei să faci politică în România mult timp, ai două opţiuni: PNL sau PSD. Sunt două partide vechi, două doctrine diferite, chiar dacă se mai amestecă măsurile luate de fiecare partid. Ai două variante, dacă vrei să faci o chestiune frumoasă şi nu urmăreşti doar strict un interes personal”, a afirmat Liviu Voiculescu.


CITEŞTE ŞI: CRAIOVA: Linie de îmbuteliere nouă la Stațiunea Didactică „Banu Mărăcine”

În ceea ce priveşte partidul Forţa Dreptei de la Olt, şeful PNL spune că le-a uşurat drumul liberalilor care au vrut să treacă la această formaţiuniune, excluzându-i.

„Am avut câţiva foşti colegi de ai mei care, din păcate, luaseră decizia să plece, am aflat şi i-am dat afară. Le-am uşurat, oarecum, misiunea, cu părere de rău. Nu o spun că nicio satisfacţie, dar politica se face pe voluntariat. Dacă vrei să rămâi într-o formaţiune politică, trebuie să rămâi că aşa vrei tu, nu să te ţină cineva sau să fii forţat să rămâi acolo. Atunci, le-am făcut alegerea mai uşoară”, a declarat Voiculescu.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri