AcasăReporter24 TVEmisiunea "Reporter 24" din 6 decembrie | Invitat - Florin Barbu (PSD...

Emisiunea „Reporter 24” din 6 decembrie | Invitat – Florin Barbu (PSD Olt), preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor

spot_img

Deputatul Florin Barbu (PSD Olt), preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, a fost prezent, luni seara, în cadrul emisiunii „Reporter 24” difuzată de postul local Olt Tv şi realizată de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

Parlamentarul oltean a vorbit despre obiectivele PSD la Guvernare, despre noul rol în fruntea Comisiei de Agricultură, despre colaborarea cu ministrul Agriculturii, un alt oltean – Adrian Chesnoiu, dar şi despre starea în care Guvernele din ultimii doi ani au lăsat Agricultura românească.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici:

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 29 noiembrie | Invitat – Cristian Tiţa, şeful Poliţiei Rutiere Olt

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri