AcasăRECOMANDATEEmisiunea "Reporter 24" din 31 octombrie | Invitat - Alexandru Berechet, viceprimar...

Emisiunea „Reporter 24” din 31 octombrie | Invitat – Alexandru Berechet, viceprimar Slatina

spot_img

Viceprimarul Slatinei Alexandru Berechet a fost prezent, luni seară, la emisiunea „Reporter 24”, realizată de jurnalistul Ionuţ Jifcu, la Olt Tv.

Reprezentantul administraţiei locale a vorbit despre strategia municipalităţii de economisire a energiei, prin dezvoltarea unor sisteme de creştere a independenţei energetice. Totodată, Alexandru Berechet a oferit informaţii despre stadiul de implementare a principalelor investiţii din Slatina.

Un subiect separat a fost politica locală şi naţională şi felul în care colaborează cele două mari partide aflate la guvernare, PSD şi PNL.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Silvia Tăbuşcă, specialist în combaterea traficului de persoane: Statul român încalcă obligaţii internaţionale şi standardele de protecţie a refugiaţilor (VIDEO)

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri