AcasăReporter24 TVEmisiunea "Reporter 24" din 27 septembrie | Invitat - prefectul Florin Homorean

Emisiunea „Reporter 24” din 27 septembrie | Invitat – prefectul Florin Homorean

spot_img

Prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, a fost prezent luni seara, la emisiunea „Reporter 24”, difuzată de postul Olt Tv şi realizată de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

Prefectul a vorbit despre ultimele decizii luate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), unele vizând introducerea carantinei de noapte în localităţile unde rata de infectare cu SARS-CoV2 a depăşit 6/1.000. De asemenea, Florin Homorean a dezvăluit strategia Guvernului pentru campania de vaccinare anti-COVID şi pentru imunizarea cu doza a treia.

Prim-vicepreşedinte al PNL Olt, Florin Homorean crede în refacerea alianţei de guvernare cu cei de la USR PLUS, pentru un Guvern condus tot de Florin Cîţu.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 20 septembrie | Invitat – Dan Preda, preşedinte Clubul Antreprenorilor Olt

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri