AcasăRECOMANDATEEmisiunea "Reporter 24" din 14 noiembrie | Invitat - Florin Barbu, deputat...

Emisiunea „Reporter 24” din 14 noiembrie | Invitat – Florin Barbu, deputat PSD Olt

spot_img

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu (PSD Olt), a fost prezent, luni seară, la emisiunea „Reporter 24” difuzată de postul local Olt Tv.

Parlamentarul a vorbit despre soluţiile găsite de Coaliţie pentru criza preţului la energie, dar şi despre soluţiile pentru ca România să devină independentă energetic, cât mai aproape de procentul de 100%.

Totodată, în calitatea sa de preşedinte al Comisiei de Agricultură, deputatul Barbu a vorbit despre principalele proiecte ale PSD în acest domeniu, multe dintre ele devenite deja realitate.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Silvia Tăbuşcă, specialist în combaterea traficului de persoane: Statul român încalcă obligaţii internaţionale şi standardele de protecţie a refugiaţilor (VIDEO)

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri