AcasăACTUALElevul unei școli din Craiova, pe podium la Olimpiada Internațională a Elenismului

Elevul unei școli din Craiova, pe podium la Olimpiada Internațională a Elenismului

spot_img

Un elev din Craiova a obținut locul al doilea la Olimpiada Internațională a Elenismului, la gimnaziu, reprezentantul Doljului, Dalamidom Ilias, învățând la Școala Gimnazială „Sf. Gheorghe” din municipiu. Acesta a fost pregătit, pentru competiție, de către profesorul Giuvanidis Xantula, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Olimpiada a ajuns la cea de-a șaptea ediție și a avut loc în perioada 8-11 septembrie, la București, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul este organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale în parteneriat cu Uniunea Elenă din România.


Doljul a fost reprezentat de către elevul în clasa a VIII- a al Școlii Gimnaziale Sf. Gheorghe Craiova, Daladimos Iliaș, îndrumat de către profesoara Giuvanidis Xantula.

La această competiție se evaluează nivelul competențelor generale de comunicare, vizând receptarea textelor scrise în diferite situații de comunicare, redactarea unui text simplu și coerent pe teme familiare sau de interes personal, descriind experiențe și impresii, elaborarea unui eseu pe o temă dată, transferul și medierea mesajelor în situații variate de comunicare.

CITEȘTE ȘI: A fost stabilit calendarul Evaluării Naționale 2023. Înscrierile se fac automat la secretariatul școlii


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri