AcasăADMINISTRAŢIEElevii şi pensionarii din Slatina circulă gratuit cu autobuzul. În ce condiţii...

Elevii şi pensionarii din Slatina circulă gratuit cu autobuzul. În ce condiţii pot beneficia de subvenţia Primăriei

spot_img

Elevii, pensionarii şi beneficiarii de ajutor social circulă gratuit cu autobuzele Loctrans, costul abonamentului fiind subvenţionat 100% de Primăria Slatina.

Potrivit directorului Loctrans, Adrian Pop, abonamentele se eliberează direct de la sediul operatorului de transport în comun, fostul Liceu de Construcţii de pe strada Drăgăneşti, nr. 25 B, sau de la casieria situată pe bulevardul A.I. Cuza, în zona „23 august”.

CITEŞTE ŞI: Primăria Craiova se va înscrie în Programul Rabla Local după renegocierea contribuției. Va suporta 20% din bonus

„Pentru a beneficia de aceste abonamente subvenţionate 100%, pensionarii trebuie să prezinte un act de identitate şi ultimul talon de pensie, iar elevii carnetul vizat de şcoală şi, însoţiţi de unul dintre părinţi, să facă dovada că locuiesc pe raza municipiului. Primăria Slatina decontează transportul doar pentru cetăţenii municipiului”, a declarat Adrian Pop.

Odată cu începerea anului școlar, societatea de transport public în comun redeschis cursa specială pentru elevi. Traseul a rămas același: plecarea din Piața Gării, iar autobuzul va merge aproape prin tot orașul, până la Catedrala din Oraşul de Jos.

Pentru a le oferi copiilor un confort de călătorie cât mai mare, conducerea societății de transport public în comun a decis ca, din acest an şcolar, vechiul autobuz inscripționat să fie înlocuit cu unul nou, 100% electric.

Peste 1.500 de pensionari și peste 700 de elevi beneficiază de abonamentele subvenţionate de Primăria Slatina.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri