AcasăEDUCAŢIEElevii din Slatina primesc de la Primărie ghiozdane complet echipate, în prima...

Elevii din Slatina primesc de la Primărie ghiozdane complet echipate, în prima zi de şcoală

spot_img

Elevii care vor păşi, luni, pentru prima dată în sălile de clasă vor găsi pe bănci ghiozdane complet dotate, datorită unui proiect derulat de Primăria Slatina încă din anul 2015.

Potrivit viceprimarului Gigi Vîlceleanu, au fost deja distribuite aproximativ 800 de ghiozdane, în această săptămână, astfel încât toţi copiii să găsească ghiozdanele pe bănci, în prima zi de şcoală.

„Din 2015 derulăm acest program, pe care îl respectăm an de an şi îl punem în aplicare. „Primul meu ghiozdan” presupune că fiecare copil de clasă pregătitoare beneficiază de un ghiozdan, dotat complet cu tot ceea ce îi trebuie pentru noul an şcolar. Avem aproximativ 800 de ghiozdane, care deja au fost distribuite în unităţile de învăţământ care au clasa zero. Luni, când va începe şcoala, fiecare copil va găsi ghiozdanul pe masă. Este o bucurie pentru copii”, a declarat Vîlceleanu.


CITEŞTE ŞI: Acorduri de recunoaștere a vinovăției într-una din cele mai mari anchete de vaccinare la chiuvetă

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri