AcasăEDUCAŢIEElevii cu performanţe din judeţul Olt, premiaţi de CJ

Elevii cu performanţe din judeţul Olt, premiaţi de CJ

spot_img

Elevii din Olt, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate, şi profesorii lor vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean.

Festivitatea de premiere a Olimpicilor Olteni se desfăşoară, marţi, 18 octombrie, de la ora 14.00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Baran”- Slatina.

Vor fi acordate peste 750 de premii.

CITEŞTE ŞI: Anamaria Prodan a intrat în politică. În ce partid s-a înscris impresara

„Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Olt în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor „Adrian Baran”- Slatina.

753 de premii, în valoare totală de 180.672 lei, vor fi acordate elevilor şi profesorilor îndumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate”, transmite forul judeţean.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri