AcasăEDUCAŢIEElevă din Slatina, premiată de COSR pentru un eseu despre Nadia Comăneci

Elevă din Slatina, premiată de COSR pentru un eseu despre Nadia Comăneci

spot_img

Olivia Paraschiva, elevă în clasa a VII-a A, la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina, a participat la Concursul Național de Literatură și Jurnalism Sportiv „Un condei numit fair play”, secțiunea Cronică/Reportaj Sportiv, obținând prima mențiune la faza națională.

Textul care i-a adus un premiu elevei din Slatina este despre fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

„Bucuria noastră este foarte mare, fiindcă au intrat în competiție 78 de elevi cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani, lucrarea “Nadia – nota 10 și excelența într-un sport al efortului și al inimilor vibrânde” obținând aprecierea evaluatorilor de specialitate. Să crezi în Moș Nicolae înseamnă să crezi în tine și în echipă. (Po)Vestea continuă atât de frumos…Mulțumim Comitetului Olimpic Român! Să fii olimpic pentru o zi este atât de onorant! Bravo, Olivia!”, spune directorul Şcolii „Eugen Ionescu”, Gabriela Constantinescu.

Pentru a-l doilea an consecutiv,  Concursul Național de Literatură și Jurnalism Sportiv „Un Condei Numit Fair-Play” s-a desfășurat în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. În ciuda tuturor restricțiilor, cea de a XXI-a ediție a competiției literare organizate de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română cu sprijinul Ministerului Educatiei și al Solidarității Olimpice, departament din cadrul Comitetului Internațional Olimpic, a înregistat un record de participare.

CITEŞTE ŞI: Elevi din Olt confirmaţi cu coronavirus, în urma testului rapid

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri