AcasăACTUALElev din Dolj, eliminat la ultima probă a simulării Bacalaureatului. A fost...

Elev din Dolj, eliminat la ultima probă a simulării Bacalaureatului. A fost prins cu telefonul în buzunar

spot_img

La cea de-a treia probă scrisă a simulării Examenului de Bacalaureat- proba la alegere a profilului și specializării, care a avut loc astăzi, au fost prezenți, în județul Dolj, 3.003 candidați din cei 3.816 de elevi înscriși. 

- Publicitate -

Potrivit ISJ Dolj, unul dintre candidați a fost eliminat din sala de examen, după ce a fost prins cu telefonul mobil în buzunar.

În privința procentului de prezență, cel mai bine au stat Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” Craiova și Colegiul Național Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova unde toți elevii înscriși au participat la probă.


Cei mai mulți candidați au ales și s-au prezentat să susțină proba la: Biologie (1.804), Logică și argumentare (729), Geografie (653) și Informatică (247).

Proba a început la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, s-au distribuit subiectele.

Comunicarea rezultatelor va avea loc în data de 14 aprilie.


Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

„Rezultatele obținute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Nicoleta Lițoiu.

CITEȘTE ȘI: CJ Dolj dă startul „Olimpiadei de fotbal”. Proiect în valoare de 250.000 de lei, adresat tuturor școlilor generale

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri