AcasăEDUCAŢIESorin Cîmpeanu: „Școlile să rămână deschise până la pragul de 6 la...

Sorin Cîmpeanu: „Școlile să rămână deschise până la pragul de 6 la mie”

spot_img

Școlile și grădinițele vor rămâne deschise cu prezența fizică a elevilor până la pragul de infectare de 6 la mie, a declarat, vineri, Ministrul Educației, într-o conferință de presă. 

- Publicitate -

Sorin Cîmpeanu a precizat că școlile o să rămână deschise până la atingerea pragului de 6 la mie, pentru că oricum copiii circulă și este de preferat să o facă într-un mediu controlat.

În plus, spune Cîmpeanu, nu vor fi pierderi educaționale.


„Am agreat, sub rezerva validării la nivel CNSU, că vom ține școlile deschise până la pragul de 6 la mie. Peste pragul de 6 la mie, sigur că apar o serie de condiții. Aceste condiții nu vor dezavantaja persoanele nevaccinate, fie că vorbim de elevi cu vârsta peste 12 ani, fie că vorbim de cadre didactice, dar vor pune în evidență beneficii din această perspectivă pentru elevii și profesorii care sunt vaccinați. Peste pragul de 6 la mie lucrurile se vor întâmpla separat în funcție de vârstă, de specificul activității, iar la carantină se oprește întreaga activitate. Eu personal îndrăznesc să sper că nu vom ajunge la pragul de 6 la mie, deci vom putea ține toate școlile deschise”, a spus ministrul Educației.

CITEȘTE ȘI: Sute de profesori, părinți și reprezentanți ai comunității locale cer ca directorul Școlii Gimnaziale Filiași să nu fie schimbat din funcție

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri