AcasăEDUCAŢIEProtest cu sorcove la Ministerul Educației. Ce nemulțumiri au elevii

Protest cu sorcove la Ministerul Educației. Ce nemulțumiri au elevii

Reprezentanții unor organizații ale elevilor și părinților vor protesta luni în fața sediului Ministerului Educației. Participanții vor avea sorcove pe care își vor scrie nemulțumirile.

Protestul va începe la ora 12.00 la Ministerul Educației și este organizat de Asociația Elevilor din Constanța, Asociația Elevilor din București și Ilfov, Federația Părinților și Aparținătorilor Legali și grupul civic „Părinții cer schimbare”.

Participanții vor avea sorcove formate din crenguțe de brad pe care vor fi scrise solicitările lor.


Protestatarii spun că vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la impredictibilitatea învățământului și structurii anului școlar, problemele în organizarea testării elevilor, lipsa mijloacelor de învățare online, lipsa măsurilor pentru pregătirea școlilor pentru valul 5, lipsa transportului gratuit al elevilor și organizarea defectuoasă a olimpiadelor școlare.

CITEȘTE ȘI: Olimpiadele și concursurile școlare, reluate după o pauză de doi ani

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri