AcasăEDUCAŢIEMinistrul Educației a anunțat deschiderea anului școlar pe 13 septembrie, cu prezență...

Ministrul Educației a anunțat deschiderea anului școlar pe 13 septembrie, cu prezență fizică

spot_img

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, marți, că școala va începe pe 13 septembrie cu prezență fizică pentru toți elevii, fără scenarii de funcționare. 

- Publicitate -

„Bazându-mă pe informațiile pe care le am în limite de competență, bazându-mă pe cunoașterea condițiilor din școli, în care regulile sanitare au fost respectate mai riguros decât în orice alte locuri, cu excepția unităților sanitare, bazându-mă pe nivelul ridicat de vaccinare a personalului din învățământ, bazându-mă pe acțiunile pe care le avem în vedere pentru a susține importanța și necesitatea vaccinării, mă pronunț cât se poate de clar în favoarea deschiderii cu prezență fizică pentru toți elevii fără scenarii de funcționare. Am dreptul să manifest acest optimism, în paralel luând în considerare orice alte variante vor rezulta din evoluția epidemiologică”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Acesta a mai spus că încurajează vaccinarea, dar că nu este de acord cu obligativitatea în acest sens.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri