AcasăEDUCAŢIEÎnceput de an școlar. Categoria de elevi care poate participa la cursuri...

Început de an școlar. Categoria de elevi care poate participa la cursuri online

spot_img

Ministerul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat săptămâna trecută că școala va începe în format fizic însă nu se exclude nici scenariile după care s-au ghidat elevii anul trecut, în cazul în care valul 4 ia amploare.

- Publicitate -

Elevii  vor începe orele din 13 septembrie cu prezență fizică, fără scenariile de anul trecut, roșu, galben, verde, conform Digi 24.

Ministrul educației însă crede că aceste scenarii nu vor mai fi folosite având în vedere că  că în şcoli se respectă regulile mai riguros decât în multe alte medii, având în vedere procentul celor vaccinaţi din școli.


,,Elevii care au contraindicaţii medicale sau care prezintă simptome vor sta în continuare acasă, şcoala fiind obligată, în continuare, să le asigure accesul la procesul de învăţare în sistem online. Dar pentru toţi ceilalţi elevi, şcoală cu prezenţă fizică”, a mai precizat Sorin Cîmpeanu.

Dacă pandemia se va agrava scenariile vor rămâne aceleași sau chiar o ridicare a nivelului până la care elevii pot participa la școală cu prezență fizică

,,Vorbim despre praguri pe care o să le reconfirmăm la începutul lunii septembrie, după ce vom şti deja care este evoluţia epidemiologică, printr-un ordin comun de ministru al ministrului educației și ministrului sănătății” a mai adăugat Sorin Cîmpeanu.


CITEȘTE ȘI:  Când începe sesiunea de toamnă a Bacalaureatului

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri