AcasăEDUCAŢIEElevii din Dolj care au luat 10 la examenele din vară, premiați...

Elevii din Dolj care au luat 10 la examenele din vară, premiați de Consiliul Județean

spot_img

Cei șase elevi doljeni care au obținut medii de 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat au fost premiați, marți, de către reprezentanții Consiliului Județean Dolj. 

- Publicitate -

„În cadrul unei ceremonii restrânse, împreună cu inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Alexandru Gâdăr, am acordat fiecăruia dintre elevi premiul pe care am stabilit să îl oferim drept apreciere pentru performanțele lor. Rezultatele acestor tineri vin după un an de școală dificil, în care restricțiile impuse de pandemie au modificat atât modalitatea de predare, cât și interacțiunea din clasă cu profesorii și colegii. Cu toții au susținut că își vor continua studiile în Craiova și că își doresc ca noul an școlar să se desfășoare cu prezența fizică la cursuri. I-am felicitat pentru eforturile și performanțele lor și i-am asigurat de tot sprijinul nostru necondiționat”, a menționat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.

Cei şase elevi au fost recompensaţi cu câte 2.000 de lei fiecare.


Este vorba de Miriam Lavinia Ancuţa (Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”), Sara Gabriela Şerban (Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu“), Rareş Mihai Lambucă (Şcoala Gimnazială „Terraveda” din Craiova), Andra Maria Niţescu (Colegiul Naţional „Elena Cuza”) şi Theia Maria Neţăr (Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade”), care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, şi de Marta Maria Ciobanu, de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, care a obținut media 10 la Bacalaureat.

CITEŞTE ŞI: Festival street food, în acest sfârșit de săptămână, la Slatina. Ce surprize au pregătit organizatorii

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri