AcasăEDUCAŢIEDOLJ: Teste pe bază de salivă, suficiente doar pentru o testare a...

DOLJ: Teste pe bază de salivă, suficiente doar pentru o testare a elevilor

Testele pe bază de salivă pentru elevii din Dolj au fost distribuite unităților școlare, ISJ Dolj primind, luni, 58.800 de teste.

Potrivit ISJ Dolj, mai erau în stoc alte 44.000 de teste, iar cu cele primite luni s-a făcut un necesar suficient pentru o testare a fiecărui elev.

„Luni, 13 decembrie, au fost primite 58.800 de teste noninvazive. Acestea s-au adăugat celorlalte 44.000 existente în depozitul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. A doua zi, acestea au ajuns în unităţile şcolare, în vederea aplicării. Stocul este suficient pentru o testare a fiecărui copil din Dolj, în această săptămână”, a explicat Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.


Ca mod de administrare a testelor de salivă, 530 de unităţi de învăţământ au distribuit testele pentru a fi administrate de acasă, de către părinţi; în alte 13 acestea vor avea distribuire mixtă, iar în nouă instituţii se fac la școală.

CITEȘTE ȘI: Legea iniţiată de ministrul Chesnoiu, care permite fermierilor să construiască în extravilan fără PUZ, promulgată de preşedinte

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri