AcasăEDUCAŢIEDecontarea navetei elevilor rezolvată odată cu rectificarea bugetară

Decontarea navetei elevilor rezolvată odată cu rectificarea bugetară

spot_img

Problemele privind finanțarea decontării navetei elevilor vor fi rezolvate odată cu rectificarea bugetară, a anunțat joi, Florin Cîțu.

- Publicitate -

Premierul a adăugat că există resurse pentru acoperirea cheltuielilor privind decontarea navetei elevilor. Acesta menționează că pentru navetă au fost  alocate 100 de milioane de lei de la începutul anului, nu au și au fost cheltuiţi decât10-11 milioane de lei, şcoala fiind online, potrivit Digi24.

,,Deci banii sunt în buget, nu este o problemă. Ca mod de lucru, eu aş vedea Consiliul Judeţean să plătească întâi factura şi apoi să fie decontată de la bugetul de stat”, a precizat premierul.


“Ordonanţa pe care noi am dat-o acum o lună şi ceva ar fi trebuit să corecteze problema şi la rectificare ar trebui să avem cadrul legal. Mă voi asigura că la rectificarea bugetară există cadrul legal ca cei de la Consiliul Judeţean să ofere gratuitatea şi apoi să deconteze de la buget aceste cheltuieli” a mai adăugat Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI: Profesorii care au făcut ore de remediere nu și-au primit salariile. Explicațiile ministrului Educației

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri