AcasăEDUCAŢIEComandant numit în funcţie la Colegiul Naţional Militar Craiova

Comandant numit în funcţie la Colegiul Naţional Militar Craiova

spot_img

Ceremonia de numire în funcţie a colonelului Gheorghe Boboc a avut loc, recent, cu participarea generalului-maior Adrian Brînză, comandantul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.

- Publicitate -

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, colonelul Gheorghe Boboc avea deja experientă la conducerea prestigioasei insitituții de învățământ, la comanda căreia fusese împuternicit din noiembrie 2020.

Experiența profesională și-a cristalizat-o ocupând funcţii în comandamentul Brigăzii Multinaționale Sud – Est, Batalionul 20 Infanterie, Comandamentul Brigăzii 2 Infanterie, Batalionul 26 Infanterie și Batalionul 10 Vânători de munte și Centrul Militar Zonal Dolj.


Pentru activitatea în carieră și participarea în teatrele de operații din Afganistan și Irak, colonelului Gheorghe Boboc i-au fost acordate mai multe distincții militare – Emblema de Onoare a Statului Major General; Emblema de Onoare a Forțelor Terestre; Emblema de merit ,,În slujba păcii” cls. a III – a; Emblema de merit „În serviciul Armatei României” cls. a III – a; Medalia ,,The Army Commendation”; Medalia NATO ,,Non articol 5”.

CITEŞTE ŞI: Bani de la CJ Dolj pentru olimpiadele școlare

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri