AcasăEDUCAŢIECerc pedagogic la GPP nr.2 Slatina

Cerc pedagogic la GPP nr.2 Slatina

spot_img

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina a găzduit, joi, cercul pedagogic al educatoarelor din zona 2 Slatina avand ca temă „Cum să devii profesorul care aduce bucuria în ochii copilului și recunoștința în sufletul părintelui?”.

- Publicitate -

Activitatea metodică a fost susținută de Vărzaru Adela, profesor pentru învățământul preșcolar la GPP nr. 2 Slatina.

La activitatea cercului pedagogic al educatoarelor din zona 2 Slatina au participat un număr de 35 de educatoare.


„Scopul activității de azi a vizat promovarea exemplelor de bune practici din cadrul activităților școlare și extrașcolare care dau copiilor din toate mediile și  toate categoriile de vârstă o stare de bucurie iar părinților mulțumire sufletească și recunoștință. Propunerea pentru acest an scolar in ceea ce priveste dezvoltarea profesională a cadrelor didactice a vizat derularea a unor activități din categoria celor care sprijină dezvoltarea profesională iar tema a fost selectată la nivelul departamentului de Educatie timpurie din cadrul ISJ Olt, din temele nou propuse de Ministerul Educației pentru anul școlar 2021-2022”, transmit organizatorii.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri