AcasăEDUCAŢIECare sunt şcolile din judeţul Olt care au rămas fără director. LISTĂ

Care sunt şcolile din judeţul Olt care au rămas fără director. LISTĂ

54 de şcoli din judeţ au rămas fără director, după finalizarea procedurii de concurs pentru desemnarea conducerilor unităţilor de învăţământ.

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că este vorba despre 57 de posturi de director şi director adjunct.

„Concursul de directori s-a desfăşurat pe o perioadă de aproximativ două luni. S-au înscris 244 de candidaţi, la proba scrisă s-au prezentat 233,  au fost admişi 155. S-au înregistrat 172 de acţiuni – au avut posibilitatea, conform metodologiei, să opteze pentru mai multe posturi. 27 de candidaţi nu s-au prezentat la proba de interviu, din diverse motive. După rezultatele contestaţiilor, după ce s-a terminat concursul, avem 54 de unităţi şcolare unde nu avem director. Dar, sunt 57 de posturi, pentru că în unele unităţi este vorba şi despre postul de director adjunct”, a declarat Victor Iacobescu.


Acesta a explicat ce se întâmplă în cazul acestor unităţi de învăţământ.

„Şapte dintre candidaţii care au luat şi proba de interviu, dar s-au clasat pe locul al doilea şi al treilea. Astăzi, dumnealor au posibilitatea să opteze pentru cele 57 de posturi. Dacă dumnealor nu doresc, atunci prioritate are directorul în funcţie. Dacă nici acesta nu mai doreşte, poate să opteze un alt reprezentant al şcolii”, a conchis Iacobescu.

LISTA şcolilor din Olt care rămân fără director:


CITEŞTE ŞI: VIDEO. Un bărbat lovește cu piciorul ușa de intrare în Catedrala Episcopală Slatina. Este căutat de poliţişti

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri