Connect with us

EDUCAŢIE

Admitere la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii din Craiova

Publicat

în

Universitatea din Craiova organizează admitere la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Specializări

Informatică economică (învăţământ cu frecvență): 56 locuri la buget şi 9 locuri cu taxă


Contabilitate şi informatică de gestiune (învăţământ cu frecvență): 70 locuri la buget şi 20 locuri cu taxă

Contabilitate şi informatică de gestiune (învăţământ la distanță): 40 locuri cu taxă

Contabilitate şi informatică de gestiune (la Drobeta-Turnu Severin) (învăţământ cu frecvență): 40 locuri la buget şi 9 locuri cu taxă


Economie şi afaceri internaţionale (învăţământ cu frecvență): 42 locuri la buget şi 8 locuri cu taxă

Economie şi afaceri internaţionale (în limba engleză) (învăţământ cu frecvență): 27 locuri la buget şi 6 locuri cu taxă

Finanţe şi bănci (învăţământ cu frecvență): 75 locuri la buget şi 15 locuri cu taxă

Finanţe şi bănci (învăţământ la distanță): 50 locuri cu taxă

Management (învăţământ cu frecvență): 57 locuri la buget şi 20 locuri cu taxă

Management (învăţământ la distanță): 80 locuri cu taxă

Management (la Drobeta-Turnu Severin) (învăţământ cu frecvență): 40 locuri la buget şi 9 locuri cu taxă

Marketing (învăţământ cu frecvență): 40 locuri la buget şi 5 locuri cu taxă

Condiții de admitere: concurs de dosare. Media examenului de Bacalaureat – 100%

Perioada de înscriere: 8-14.07.2021

Afişarea rezultatelor parțiale: 17.07.2021

Confirmarea locurilor: 18-23.07.2021

Afişarea rezultatelor finale: 30.07.2021

CITEŞTE ŞI: Admitere la Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova

Oportunităţi de carieră pentru absolvenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor: Finanțe, Bănci, Piața de capital, Contabilitate, Audit, Consultanță fiscală, Expertiză contabilă, Administrație publică centrală și locală, IT, Comerț, Turism, Servicii, Afaceri internaționale, Marketing.

Toate detaliile, aici: http://feaa.ucv.ro/one/index.php?option=com_content&view=article&id=2861:admitere-licenta-2020&catid=88:licenta&lang=ro&Itemid=578

Print Friendly, PDF & Email

EDUCAŢIE

Olt: Trei din cei cinci elevi cu test de salivă pozitiv, rezultate negative la testarea PCR

Publicat

în

Trei dintre cei cinci elevi din judeţul Olt cu rezultat pozitiv COVID-19, în urma testului de salivă, au rezultate RT-PCR negative, potrivit ISJ. Ceilalţi doi elevi, care sunt fraţi, au avut rezultat neconcludent şi vor fi retestaţi de DSP.

După prima zi de testare în masă în şcoli, în judeţul Olt au fost cinci elevi detectaţi pozitiv la testul de salivă. Astfel, DSP Olt a efectuat teste PCR, iar trei dintre elevi au avut rezultat negativ, astfel că s-au întors în bănci. Este vorba despre un elev de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Slatina, unul din Drăgăneşti-Olt şi unul din Deveselu.

Doi din cei cinci elevi, ambii de la şcoala din Deveselu, au avut rezultat neconcludent şi vor fi retestaţi PCR.


Testarea se face de două ori pe săptămână, astfel că joi, 9 decembrie, elevii vor efectua un nou test de salivă. Cele mai multe unităţi şcolare din Olt au optat ca testarea să fie efectuată la domiciliu, de către părinţi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Au fost anunţate OFICIAL măsurile de Sărbători. Care sunt principalele modificări şi cine are acces în restaurante

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

EDUCAŢIE

Elevă din Slatina, premiată de COSR pentru un eseu despre Nadia Comăneci

Publicat

în

Olivia Paraschiva, elevă în clasa a VII-a A, la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina, a participat la Concursul Național de Literatură și Jurnalism Sportiv „Un condei numit fair play”, secțiunea Cronică/Reportaj Sportiv, obținând prima mențiune la faza națională.

Textul care i-a adus un premiu elevei din Slatina este despre fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

„Bucuria noastră este foarte mare, fiindcă au intrat în competiție 78 de elevi cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani, lucrarea “Nadia – nota 10 și excelența într-un sport al efortului și al inimilor vibrânde” obținând aprecierea evaluatorilor de specialitate. Să crezi în Moș Nicolae înseamnă să crezi în tine și în echipă. (Po)Vestea continuă atât de frumos…Mulțumim Comitetului Olimpic Român! Să fii olimpic pentru o zi este atât de onorant! Bravo, Olivia!”, spune directorul Şcolii „Eugen Ionescu”, Gabriela Constantinescu.


Pentru a-l doilea an consecutiv,  Concursul Național de Literatură și Jurnalism Sportiv „Un Condei Numit Fair-Play” s-a desfășurat în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. În ciuda tuturor restricțiilor, cea de a XXI-a ediție a competiției literare organizate de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română cu sprijinul Ministerului Educatiei și al Solidarității Olimpice, departament din cadrul Comitetului Internațional Olimpic, a înregistat un record de participare.

CITEŞTE ŞI: Elevi din Olt confirmaţi cu coronavirus, în urma testului rapid

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

EDUCAŢIE

Testarea elevilor a început astăzi. Ce decizii au luat școlile din Dolj

Publicat

în

Majoritatea școlilor din județul Dolj a optat pentru testarea elevilor la domiciliu, fiind însă și unități care au hotărât ca elevii să fie testați în instituție sau care au ales varianta mixtă. 

Nouă unități de învățământ au decis ca elevii să fie testați în școală. Procedura se face cu acordul părinților, spun reprezentanții ISJ Dolj.

„Avem și unități care au decis testarea la școală. Sunt nouă instituții care testează la școală, 27 care testează mixt și 516 școli care testează acasă. Se vor face testări la școală la: Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” Craiova, la Școala Sanitară Postliceală „Gheorghe Țițeica” Calafat sau la Școala Gimnazială Ilie Murgulescu” Vela și la cele cinci structuri ale acestei unități”, a menționat inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Daniel Ion.


În cazul în care părintele refuză ca fiul sau fiica să fie testat/ă, decizia nu are repercursiuni asupra elevului sau elevei. Ei pot participa la cursuri ca până acum.

CITEȘTE ȘI: OMICRON: Carantină pentru cei ce vin din afara UE și formular de localizare

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.