AcasăEDUCAŢIE49 de dascăli din Olt au rămas în cursa pentru posturile de...

49 de dascăli din Olt au rămas în cursa pentru posturile de director de şcoală şi director adjunct

spot_img

Candidaţii pentru posturile vacante de director şi director adjunct din Slatina au susţinut, vineri, proba scrisă din cadrul concursului.

- Publicitate -

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, este vorba despre 75 de candidaţi înscrişi la concurs. Dintre aceştia, nouă au fost absenţi, iar unul s-a retras.

Dintre candidaţii rămaşi, 49 au promovat examenul, iar 17 au fost declaraţi respinşi, procentul de promovabilitate fiind de 74,24%.


În a doua sesiune a concursului, potrivit site-ului oficial al ISJ Olt, sunt disponibile 58 posturi de director şi director adjunct, rămase neocupate după prima sesiune a recrutării de manageri.

După afişarea rezultatelor. Între 18 şi 19 februarie vor fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate între 21 şi 22 februarie, iar pe 22 februarie vor fi afişate rezultatele finale. Pe 4 martie, vor susţine proba şi candidaţii care se aflau în carantină sau izolare.

În perioada 16-25 martie, se desfăşoară interiviul, candidaţii optând anterior pentru unitatea la care candidează. Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate pe 31 martie.


ISJ va emite deciziile de numire ale noilor directori pe 4 aprilie, acestea intrând în vigoare din 18 aprilie.

CITEŞTE ŞI: Fraudă la ocuparea posturilor de directori în învățământul preuniversitar. DNA a intrat pe fir

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri