AcasăRECOMANDATEEdiţie specială a emisiunii "Reporter 24" din această seară

Ediţie specială a emisiunii „Reporter 24” din această seară

spot_img

Dacă în urmă cu două ediţii prezentam părerea tinerilor privind actualitatea politică, în ediţia din această seară a emisiunii „Reporter 24” cerem părerea seniorilor despre ce se întâmplă în România.

Constantin Stănilă este consilier local USR în comuna Iancu Jianu şi, chiar dacă are 86 de ani, nu s-a retras din viaţa publică. De ce a ales să se implice în politică şi de ce a ales USR, un partid considerat al tinerilor? Cum s-a schimbat scena politică, în ultimii 30 de ani? Cum apreciază actuala guvernare? Cât de pregătit este USR să revină la putere, după „reculul” guvernării cu PNL?

Acestea sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate, în emisiunea din această seară, alături de Constantin Stănilă şi de preşedintele USR Olt, Fănel Bădici.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, unde emisiunea poate fi urmărită în direct.

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi găsită pe www.reporter24.info.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri