Connect with us

ACTUAL

Tot ce trebuie să știi despre protecția muncii pe timp de pandemie

Publicat

în

Criza COVID-19 a afectat semnificativ numeroase domenii de activitate. Caracterul contagios al virusului a fost motivul pentru care angajatorii au trebuit să modifice semnificativ specificitatea mediului de lucru.

Sănătatea și securitatea angajaților reprezintă cea mai importantă misiune a persoanelor aflate în cadrul departamentului de conducere. Însă, de cele mai multe ori, o asemenea situație nu poate fi gestionată corespunzător fără ajutorul unor experți. Euramis este una dintre firmele renumite pentru protecția muncii București și care mizează pe experiențe calitative. Serviciile oferite asigură standarde înalte de siguranță și funcționalitate în ceea ce privește definitivarea măsurilor de prevenție:

–          Personalizare – Fiecare companie are nevoie de îndeplinirea unor cerințe specifice. În funcție de numărul angajaților și tipul de muncă prestat se vor întocmi planuri și rapoarte atente la fiecare detaliu important.


–          Evaluarea riscurilor de muncă în cazul telesariaților – Modificarea felului în care vor fi realizate sarcinile de muncă poate avea un impact semnificativ asupra randamentului angajaților. De asemenea, pot fi expuși unei serii numeroase de riscuri și probleme de sănătate. Tocmai de aceea, echipa de specialiști va comunica un plan de instruire fiecărui angajat. Mai apoi, se va ocupa cu grijă de supravegherea felului în care se simt în contextul noilor condiții de muncă.

–          Deprinderi profesionale excelente – Oameni care stau în jurul etapelor de protecție și securitate a muncii au experiență de 25 de ani în domeniu. Tocmai de aceea, succesul activităților realizate este garantat.

–          Platforme și cursuri interactive destinate angajaților – Se pune foarte mult accent pe feedback-ul primit din partea salariaților. Există platforme de e-learning și diverse chestionare realizate special pentru a le ușura experiențele angajaților. Barierele formale vor fi depășite cu succes pentru a crea o atmosferă liniștită și relaxantă.


Care sunt obligațiile angajatorului în contextul răspândirii COVID-19?

Misiunea primordială a angajatorului este de a le asigura angajaților grade sporite de siguranță și confort la locul de muncă. Uneori, poate deveni o muncă prea complicată, mai ales în cazul companiilor cu sute de angajați și responsabilități. Însă, totul poate fi rezolvat rapid cu ajutorul serviciilor de protecția muncii București. Echipa specializată va comunica în mod constant cu persoanele care fac parte din conducerea organizației. Astfel, vor fi îndeplinite cu succes obligațiile pe care le are angajatorul în contextul situației pandemice:

–          Informarea constantă în ceea ce privește măsurile de siguranță și prevenție – Documentarea este elementul cheie atunci când vine vorba de asigurarea unui mediu de lucru cât mai plăcut. Comunicarea în ceea ce privește evoluția virusului va fi facilitată  platformele de e-learning și aplicațiile puse la dispoziție de firmele specializate. De asemenea, experții vor analiza cu atenție fiecare posibil risc care poate apărea într-o asemenea situație.

–          Asigurarea echipamentelor necesare în cazul celor care rămân în sediul firmei – Măști, mănuși, săpun, dezinfectante, viziere sunt doar câteva dintre lucrurile care nu pot lipsi din sediile firmelor. De asemenea, aplicarea regulilor de distanțare socială și instruirea în ceea ce privește realizarea corectă a igienei sunt absolut necesare. Totuși, serviciile de medicină a muncii oferite de experți în domeniu au ca obiectiv monitorizarea stării de sănătate a angajaților.

–          Desfășurarea riguroasă a acțiunilor de igienizare a spațiului în care se derulează activitățile zilnice – Ar trebui stabilite intervale orare clare în care să se realizeze etapele de igienizare. Specialiștii în activitățile de securitate a muncii vor stabili cu exactitate în ce mod vor fi realizate activitățile.

–          Reducerea deplasărilor în interes de serviciu – Interacțiunile salariaților cu persoane din exterior, dar și cu cele care fac parte din firmă vor fi reduse cât se poate de mult. În ciuda efectelor pe care le poate avea o asemenea decizie asupra planului psihosocial, lucrurile vor fi rezolvate rapid prin menținerea comunicării online.

Siguranța la locul de muncă va fi asigurată cu succes de specialiștii în protecția muncii București. Vor fi realizate cu seriozitate și profesionalism toate etapele necesare pentru a definitiva un ambient marcat de productivitate și sentimente pozitive. Vor fi luate în calcul toate riscurile posibile și vor fi îndepărtate fără probleme.

Alege-i pe cei mai buni când vine vorba de evoluția afacerii tale!

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Copil în vârstă de o lună, mort în condiţii SUSPECTE, într-o comună din Dolj. Poliţiştii au deschis un dosar penal

Publicat

în

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Dolj pentru moartea suspectă a unui copil în vârstă de aproximativ o lună, din comuna Urzicuţa.

Potrvit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizați prin apel 112 de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Dolj despre faptul că, în urma unei solicitări de natură medicală, efectuată de către o femeie de 39 ani,  din Urzicuța, a fost constatat decesul unui copil în vârstă de aproximativ o lună.

„În cauză,  polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală”, transmite IPJ Dolj.


Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

CITEŞTE ŞI: Mamă minoră din Vâlcea, cercetată penal după ce a plecat din spital cu bebeluşul său confirmat cu COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Un primar PNL internat la un spital privat s-a sinucis

Publicat

în

Primarul unei comune din județul Vaslui s-a sinucis într-un spital privat din județul Alba.

Potrivit surselor alba24.ro, primarul comunei Pogoana, din Vaslui, Cristian Spridon, s-a spânzurat cu un cablu, vineri, 17 septembrie, undeva în jurul orei 18.00.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani era primar al comunei din partea PNL Vaslui.


De asemenea, bărbatul era și un cunoscut om de afaceri în județul Vaslui. Acesta avea mai multe ferme de pui.

Potrivit reporterilor de la Vremea Nouă, bărbatul ar fi suferit de o depresie și a venit în Alba pentru a se trata.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.


CITEŞTE ŞI: Mamă minoră din Vâlcea, cercetată penal după ce a plecat din spital cu bebeluşul său confirmat cu COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Un bărbat din Găneasa (Olt), dat dispărut de familie. Cei care îl văd sunt rugaţi să apeleze 112

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Găneasa, este căutat de poliţişti după ce a fost dat dispărut de familie.

Nicolae Fesan a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituție astenică, ochi căprui, păr cărunt, poartă mustață.


La momentul dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, pulover bleumarin cu dungi albastre, șapcă de fâș și pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

CITEŞTE ŞI: Circulaţie interzisă pe timpul nopţii şi magazine închise de la ora 18.00, în trei localităţi din Olt cu număr mare de cazuri de COVID-19


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.