AcasăECONOMIETelekom își schimbă logoul, inclusiv în România

Telekom își schimbă logoul, inclusiv în România

spot_img

PREMIUM

Acest articol are conţinut pe care noi îl considerăm PREMIUM. Pentru a putea citi, vă rugăm lăsaţi adresa de mail Atenţie! Introducerea adresei de mail nu implică NICIO TAXĂ, este doar o invitaţie de a face parte dintr-un club SELECT de oameni care citesc informaţii de calitate
Adresa dumneavoastră de mail este 100% protejată de spam!

Deutsche Telekom, cel mai valoros brand de telecomunicaţii din Europa, conform Brand Finance Global 500, va utiliza de acum înainte un nou logo, atât la nivel de grup, cât şi în toate companiile naționale care acționează sub marca T.

În forma 1-T-1 (digit-T-digit), logoul semnifică concentrarea în special pe participarea la viața digitală, pe activitățile durabile și pe coeziunea socială.

“Abordarea noastră globală a pieței este un pilon cheie al strategiei noastre internaționale digitale și durabile de corporație”, a declarat Ulrich Klenke, Chief Brand Officer la Deutsche Telekom. “Un singur scop, o singură arhitectură de marcă, un singur logo, un singur slogan și un singur design de marcă – cu strategia noastră de marcă globală, dorim să facem perceptibilă pentru toată lumea evoluția noastră către ‘liderul telecomunicațiilor digitale’”.


În viitor, T-ul va juca un rol mult mai activ în prezența mărcii. Se va schimba, de la o simplă etichetă de origine, devenind mai mult un punct central al comunicării. T reprezintă cea mai puternică conexiune între oameni; reprezintă participarea, încrederea și optimismul digital – și, prin urmare, reprezintă chiar scopul mărcii Deutsche Telekom: nu ne vom opri până nu suntem cu toții conectați.

“Calitatea și puterea rețelelor noastre și expertiza noastră în tehnologiile digitale aduc tuturor beneficii și ne permit să adresăm împreună, ca societate, fiecare provocare. Facem acest lucru posibil având la bază calitatea înaltă a rețelei noastre, a produselor noastre inovatoare și a focusului puternic pe clienți – întotdeauna cu scopul de a îmbogăți viața oamenilor”, a explicat Ulrich Klenke, Chief Brand Officer la Deutsche Telekom.

27.01.2022 Bonn Telekom Forum TMTM 2022;
Freigabe nur für interne redaktionelle Nutzung und Dokumentation. Dem Fotograf liegt keine schriftliche Einverständnis vor. Jede weitere Nutzung nur nach Rücksprache mit der abgebildeten Personen!

Deutsche Telekom va utiliza pentru prima dată sigla T revizuită la Mobile World Congress din Barcelona (28 februarie – 3 martie 2022)


Schimbarea la nivel mondial va fi implementată treptat, în următorii doi-trei ani. În prima etapă, compania își va schimba logoul pe canalele digitale, campaniile de comunicare și sponsorizări. Modificările din lumea reală, cum ar fi cele de pe clădiri și din magazine, vor fi implementate ulterior.

Deutsche Telekom este unul dintre cele mai valoroase și mai cunoscute branduri la nivel mondial. În prezent, experții de la “Brand Finance Global 500” plasează compania în top 20 la nivel mondial și este de departe cea mai valoroasă marcă de telecomunicații din Europa. Potrivit studiului, grupul a urcat pe locul al doilea în topul companiilor de telecomunicații la nivel mondial – după Verizon, dar înaintea AT&T și China Mobile. De asemenea, se situează pe locul doi în topul celor mai importante companii germane din lume, după Mercedes-Benz. Aceste rezultate atestă evoluția pozitivă a afacerilor companiei și strategia de succes în ceea ce privește marca.

Schimbarea logoului la nivel global şi local vine la mai puţin de jumătate de an de la repoziţionarea companiei Telekom Romania Mobile şi lansarea noii promisiuni facute clienților – “Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, în luna noiembrie. Schimbarea logoului va fi implementată treptat în punctele de interacțiune cu clienții, pe măsură ce compania va dezvolta noi campanii și materiale de comunicare.

“Noul logo vine în sprijinul simplificării brandului și al apropierii de clienți, asupra cărora Telekom Mobile își concentrează eforturile, ajutându-ne în creșterea vizibilității și digitalizarea comunicării noastre. În același timp, apartenența la un brand global atât de puternic și valoros și consistența pe care noua identitate vizuală ne-o asigură la nivel de Grup, reprezintă o forță pentru compania noastră, o dovadă în plus a seriozității și angajamentului pe care l-am făcut pentru a oferi cea mai bună experiență clienților noștri”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Odată ce a devenit un furnizor de servicii mobile mai agil și mai simplu, prin separarea de operațiunile fixe, Telekom Romania Mobile se concentrează cu prioritate asupra dorințelor, așteptărilor și părerilor clienților, colectând feedback-ul acestora și căutând cele mai bune soluții pentru a le simplifica și a le îmbunătăți experiența.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Noua gamă de anvelope, prezentată de Pirelli. Ce performanţe atinge autoturismul cu noile „Scorpion”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri