AcasăECONOMIETaxa auto ar putea fi reintrodusă în România. Ce spune ministrul Finanțelor

Taxa auto ar putea fi reintrodusă în România. Ce spune ministrul Finanțelor

Taxa auto ar putea fi reintrodusă în România. Ministrul Finanțelor, Dan Vilceanu, a anunțat  că sunt discuții la nivelul Guvernului cu privire la această nouă taxă.

Una dintre propuneri, privind această taxă, se referă la includerea ei în prețul combustibilului.

„În primul rând trebuie să ne gândim cum facem cu această taxă. Pentru că am avut situații în care a trebuit să dăm banii înapoi la oameni, pentru că a fost gândită greșit. O propunere era să fie inclusă în prețul combustibilului. Sunt tot felul de propuneri.  Când vom avea o soluție clară, o vom comunica”, a declarat Dan Vîlceanu la Antena 3.


Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a organizat miercuri, 29 septembrie, o acțiune de protest pentru a cere soluționarea problemelor din Transporturi.

Asociațiile patronale din transporturile rutiere au protestat după ce Ministerul Finanțelor, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, nu a renunțat la impozitarea diurnei pe care o consideră venit salarial.

CITEȘTE ȘI: Primar trimis în judecată pentru luare de mită. Edilul și un diriginte de șantier cereau comisioane din facturi


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri