AcasăECONOMIEPrysmian face angajări şi deschide un Centru de Excelenţă la Slatina

Prysmian face angajări şi deschide un Centru de Excelenţă la Slatina

spot_img

Prysmian va deschide în Slatina un Centru de Excelență, la Slatina, potrivit unui comunicat remis de companie. Totodată, producătorul de cabluri anunţă recrutarea de personal pe diverse poziţii.

- Publicitate -

Aici, viitorii specialiști și dezvoltatori de soluții SAP sau dezvoltatori IT, electricieni, ingineri și inspectori de calitate se vor putea pregăti la cele mai înalte standarde. Mai mult decât atât, personalul ce se va putea pregăti la acest Centru de Excelență va putea accesa diferite programe și oportunități din cadrul întregului grup Prysmian.

„Suntem încântați că putem deschide la Slatina un Centru de Excelență și că aici putem pregăti viitori specialiști ai fabricilor noastre. În această perioadă extrem de incertă atât pe piața muncii, cât și din punct de vedere al forței de muncă, Prysmian mărește nivelul producției la fabrica din Slatina. Platforma industrială necesită dezvoltare permanentă, iar pentru acest lucru avem nevoie de specialiști care să lucreze cu noi pentru clienți din lumea întreagă”, a declarat Giancarlo Esposito, HR Director la Prysmian România.


Fabrica Prysmian din Slatina, specializată în producția de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură, are în permanență posturi disponibile pentru persoanele care doresc o carieră în domeniul infrastructurii de comunicații IT.

În 2022 Prysmian va putea îngloba un mare număr de talente, fie pentru a ajuta la dezvoltarea organizațiilor locale sau pentru a susține proiectele internaționale.

La Slatina, Prysmian are două fabrici, una de telecom și una de energie, cu un total de peste 1.200 de angajați.


”Suntem deschiși în permanență pentru noi angajați. Mai ales în această perioadă susținem comunitatea locală prin deschiderea unor noi posturi de muncă în cadrul fabricii noastre. De asemenea în perioada următoare dorim să organizăm și un târg al locurilor de muncă, pentru ca viitorii noștri colegi să primească răspunsuri la întrebările lor, chiar de la oamenii care lucrează în fabrică. Astfel vor putea cunoaște mai multe despre modul de lucru, dar și vor putea găsi mai ușor jobul care li se potrivește”, a declarat Giancarlo Esposito, HR Director la Prysmian România.

Oportunități de angajare la fabrica Prysmian din Slatina

În prezent la fabrica Prysmian din Slatina sunt deschise mai multe poziții de recrutare.

Printre acestea sunt deschise poziții de:

–         SAP / IT Developers

–         Production Engineers/Managers

–         R&D Engineers

–         Quality Engineers

–         HSE Engineers

–         Logistics Engineers

–         Electricians

–         Fitters

–         Electrical Engineers

–         Forklift Drivers

–         Rotating Shift Machine operators

–         Quality Specialists

Persoanele interesate pot trimite cv pe adresa careers.ro@prysmiangroup.com sau pot afla mai multe detalii accesând pagina https://ro.prysmiangroup.com/cariere/vino-in-echipa-noastra.

CITEŞTE ŞI: FOTO&VIDEO. Angajaţii Alro Slatina pichetează pentru a doua zi la rând Guvernul România

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri