AcasăECONOMIEPrimăria Piatra-Olt nu creşte impozitele şi taxele, anul viitor. Primar: „Este nevoie...

Primăria Piatra-Olt nu creşte impozitele şi taxele, anul viitor. Primar: „Este nevoie să-i sprijinim pe oameni cu o astfel de măsură”

spot_img

Autorităţile din Piatra-Olt au hotărât să menţină nivelul impozitelor şi taxelor locale şi anul viitor, la acelaşi nivel ca în acest an.

- Publicitate -

Potrivit hotărârii aprobate de consilierii locali, dările locale vor fi doar indexate cu coeficientul de inflaţie de 2,6%, aşa cum cere legislaţia în vigoare.

„Menţinem taxele şi impozitele locale la acelaşi nivel şi anul 2022. Singura modificare vizează indexarea cu inflaţia, aşa cum prevede Codul Fiscal. Este nevoie să-i sprijinim pe oameni cu o astfel de măsură, având în vedere ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în ultima vreme, când vedem creşteri ale preţurilor la combustibil, energie şi alimente”, a declarat primarul oraşului Piatra-Olt, Nicuşor Rada.


Hotărârea a fost aprobată, marţi, cu votul tuturor celor 15 consilieri locali din Piatra-Olt.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Centru Medical nou cu patru cabinete unde vor veni medici specialişti, în Piatra-Olt. Investiţia, din bugetul local

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri