AcasăECONOMIELegea consumatorului vulnerabil ar putea intra în vigoare de la 1 septembrie....

Legea consumatorului vulnerabil ar putea intra în vigoare de la 1 septembrie. Ce presupune

spot_img

Lunea viitoare va avea loc în coaliţie discuţia decisivă cu privire la forma finală a legii consumatorului vulnerabil, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

- Publicitate -

“Trebuie gândite măsuri de sprijin pentru consumatorul casnic. Avem în dezbatere la Parlament şi chiar am discutat astăzi în coaliţie, luni vom avea discuţia decisivă, la care vor participa ministrul Energiei şi ministrul Muncii, pentru a stabili forma finală a legii consumatorului vulnerabil. Prin intermediul acestei legi, familiile cu venituri mai mici vor beneficia de o sumă de bani pentru a-şi achita factura în funcţie de venit pentru gaz, pentru energie electrică”, a afirmat Orban.

El a precizat că discuţiile au vizat faptul ca această lege să intre în vigoare de la 1 octombrie. Şi de la 1 ianuarie să se poată plăti efectiv, potrivit Agerpres.


Liderul PNL a subliniat necesitatea continuării înmagazinării în depozitele subterane a gazelor şi a creşterii producţiei de gaz.

CITEȘTE ȘI: O familie a primit o factură enormă de la noul furnizor de energie și o ,,taxă de despărțire” de la cel vechi

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri