AcasăECONOMIEKFC, restaurant de tip Drive-Thru la Slatina

KFC, restaurant de tip Drive-Thru la Slatina

spot_img

KFC pregătește construcția unui restaurant de tip Drive-Thru la Slatina, în imediata apropiere a Parcului Tineretului, scrie moneybuzz.ro.

- Publicitate -

Situat în strada Tunari, nr. 1D, pe un spațiu din fosta unitate militară a orașului, acesta va funcționa vis a vis de restaurantul Mc Donald’s, aflat tot în strada Tunari dar la nr. 1B.

KFC Slatina va fi construit pe un teren în suprafață de 2.958 mp, concesionat pentru 49 de ani de la Primăria Slatina și va avea acces atât din Aleea Eroilor cât și din Strada Tunari.


Chiar dacă este prezent în toate celelalte orașe reședință de județ din Oltenia, la Slatina KFC va deschide primul restaurant propriu de tipul Drive-Thru din regiune.

Planurile pentru acest an ale lanțului de restaurante american prevăd deschiderea a nouă unități noi la nivel național.

În zona respectivă Primăria Slatina are în plan concesionarea unor suprafețe de teren pentru o stație de carburanți, un ansamblu rezidențial și un mall.


CITEŞTE ŞI: INTERVIU | Adrian Bărbulete, inspector şcolar general ISJ Olt, despre modificarea structurii anului şcolar: Vor fi stabilite nişte reguli clare cu privire la încheierea situaţiei şcolare

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri