AcasăECONOMIEKaufland investeşte 12 milioane de euro pentru un supermarket şi o galerie...

Kaufland investeşte 12 milioane de euro pentru un supermarket şi o galerie comercială, la Caracal

spot_img

O investiţie de 12 milioane de euro ajunge la Caracal, pentru construcţia unui hipermarket Kaufland și a unei galerii comerciale.

- Publicitate -

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, Consiliul Local al Municipiului Caracal a dezbătut propunerea privind o investiție constând în „Hypermarket, galerie comercială și anexe conexe” în zona străzii Dragoș Vodă, pe o suprafață de aproximativ 34.400 metri pătraţi.

„Investitorul va asigura din fonduri proprii construirea arterelor de circulație din incintă, realizarea parcărilor, racodarea la rețelele tehnico-edilitare, realizarea construcțiilor care vor adăposti funcțiuni comerciale. Acestea din urmă pot alcătui un pol economic la nivelul zonei de servicii și dotări conexe”, arată reprezentanţii Primăriei.


Hipermarketul, construit pe un regim de înălțime parter, fără etaj, va beneficia de un container Bufet „IMBISS” și cort-spațiu de servire fast-food.

Pentru construcțiile comerciale, conform P.U.G. Caracal, se va asigura câte 1 loc de parcare la 40 mp suprafață comercială.

Proiectul se află în faza obținerii ultimelor avize, are autorizație de mediu și cel mai probabil va fi demarat în curând.


Kaufland mai are trei magazine în județul Olt, două la Slatina (ambele cu galerii comerciale) și unul la Balș, inaugurat anul trecut.

CITEŞTE ŞI: Bolnavii de COVID, în continuare fără medicamente. Un nou semnal de alarmă tras din partea CJ Olt

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri