AcasăECONOMIEIdentificarea vizuală online în cadrul ANAF, un serviciu utilizat de mii de...

Identificarea vizuală online în cadrul ANAF, un serviciu utilizat de mii de români

spot_img

Spațiul Privat Virtual în cadrul ANAF a fost utilizat de 30.000 de contribuabili pentru a se identifica virtual și a folosi serviciile Agenției Naționale de Administrație Fiscală.

- Publicitate -

Spaţiul Privat Virtual(SPV) este un serviciu gratuit, disponibil 24/24, prin intermediul căruia contribuabilii depun declaraţii, cereri, solicită documente sau verifică situaţia fiscală proprie, potrivit Agerpres.

,,Pentru a se înregistra în Spaţiul Privat Virtual, fără a se mai deplasa la sediile ANAF, persoanele fizice care se înregistrează cu nume de utilizator şi parolă au posibilitatea să opteze pentru identificarea la distanţă prin “identificare vizuală online”, transmite instituția printr-un comunicat de presă.


În cazul în care cineva solicită utilizarea SPV, ANAF-ul trimite persoanei respective prin email, instrucţiunile de desfăşurare a sesiunii de identificare vizuală online; comunicarea faptului că, în situaţia în care nu poate participa la identificarea vizuală online la data şi ora programate, acesta are posibilitatea de a solicita o reprogramare.

În timpul sesiunii de identificare vizuală online, funcţionarul public adresează întrebări specifice, cunoscute de ANAF şi persoana fizică, iar în situaţia în care persoana nu răspunde corect, cererea de înregistrare în SPV se respinge.

CITEȘTE ȘI: Execuţia bugetară pe primul semestru din acest an. Ce minister a cheltuit cei mai puțini bani


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri