AcasăECONOMIEGuvernul dă OUG pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii

Guvernul dă OUG pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii

spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că în şedinţa de Guvern va fi adoptată o Ordonanţă de urgenţă prin care se va aloca suma de 1,77 miliarde de lei, pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii.

- Publicitate -

Premierul a anunţat că Guvernul va aproba, astăzi, o ordonanţă de urgenţă prin care va aloca 1,77 miliarde de lei, pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii, creşterea preţurilor la forţa de muncă, potrivit news.ro.

”Acest pachet de 1,77 miliarde de lei face parte din pachetul total de 5,2 miliarde lei, diferenţa o vom asigura din fonduri europene, ceea ce înseamnă că în scurt timp, aşa cum am discutat cu Ministerul Fondurilor Europene, am identificate deja liniile de finanţare şi vom continua să sprijinim domeniul construcţiilor”, a spus şeful Executivului.


Ciucă a mai spus că sprijină autorităţile publice să îşi ducă la bun sfârşit proiectele pe care şi le-au asumat.

”Avem nevoie ca acest sector să îşi menţină capacitatea şi de asemenea să îşi poată să îşi asume în viitor celelalte proiecte”, a mai spus premierul, arătând că în PNRR există o gamă largă de proiecte care trebuie duse la sfârşit.

CITEŞTE ŞI: Situaţia bolilor profesionale de la CE Oltenia, între îngrijorare şi furie. Deputat: „Cred că multe dintre tragediile produse în rândul oamenilor au legătură cu condițiile grele în care își desfășoară activitatea”


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri