AcasăECONOMIEFonduri europene pentru construirea de sere și solarii

Fonduri europene pentru construirea de sere și solarii

spot_img
- Publicitate -

Legumicultorii care doresc să construiască sere şi solarii sau depozite au posibilitatea să acceseze 150 de milioane de euro din fonduri europene, în următorii doi ani. 

Submăsura este dedicată finanțării legumiculturii, 100 de milioane de euro fiind pentru construirea de sere și solarii și 50 de milioane de euro pentru depozitare și procesare.


„Cooperativele și membrii cooperatori vor avea intensitate de sprijin mai mare pentru a stimula organizarea legumicultorilor în conformitate cu cerințele pieței, pentru a le oferi posibilitatea de a avea o anumită cantitate, ritmicitate și standardizare care să le permită contractarea și comercializarea întregii producții, precum și un grad ridicat de sustenabilitate”, anunță reprezentanții Ministerului Agriculturii.

Prin aceste fonduri, sunt încurajate cooperativele care vă duce la o formă de organizare care să le permită să funcţioneze pe piaţă, astfel încât să aibă o producţie predictibilă prin contracte care să le confere posibilitatea de a-şi desface şi de a-şi vinde toată producţia.

CITEȘTE ȘI: Județul Olt, cele mai multe solicitări pentru programul ,,Legume în spații protejate”


 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri