AcasăECONOMIECriptomonede: În 2021 s-a triplat cererea pentru serviciul de lansare de monezi...

Criptomonede: În 2021 s-a triplat cererea pentru serviciul de lansare de monezi virtuale

Cererea pentru serviciul de lansare ICO (ofertă inițială de monede) s-a triplat în 2021 comparativ cu anul anterior.

Anul trecut, CryptoCoin.PRO a înregistrat peste 30 de solicitări din partea startup-urilor care au dorit să își lanseze propria criptomonedă, dintre care un sfert sunt companii românești.

Cei care apelează la soluția CryptoCoin.PRO pentru crearea și lansarea propriei criptomonede printr-un ICO, doresc să atragă capital pentru dezvoltarea proiectelor derulate.


Acest lucru este posibil prin listarea criptomonedei respective pe platforma de exchange și organizarea uneia sau mai multor runde de vânzare de criptomonede către utilizatori.

Utilizatorii pot achiziționa criptomoneda nou-lansată direct cu cardul de credit sau prin transfer bancar prin platforma CryptoCoin.PRO.

Platforma este licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.


Printre proiectele care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile de lansare ICO s-au numărat REME-Coin sau Maracoin (criptomoneda casei de pariuri Marathonbet).

CITEŞTE ŞI: Românii ar putea primi bani de la stat dacă renunţă la maşinile vechi, fără a fi obligaţi să cumpere unele noi

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri