AcasăECONOMIECresc tranzacţiile cu criptomonede. Ce se întâmplă cu Ethereum

Cresc tranzacţiile cu criptomonede. Ce se întâmplă cu Ethereum

spot_img

După ce s-a tranzacționat până sub 30.000 dolari până la 21 iulie, Bitcoin a crescut până în jurul valorii de 40.000 dolari în prezent, se arată într-o analiză eToro.

- Publicitate -

Și Ethereum (ETH) a cunoscut o creștere meteorică începând cu 21 iunie, de la un minim de 1.740 dolari, ajungând să se tranzacționeze în prezent la aproximativ 2.600 dolari.

Dincolo de creșterile de preț, piața criptomonedelor este pe un trend optimist, după ce bursele de Bitcoin au înregistrat fluxuri masive de ieșire.


O astfel de evoluție este considerată de obicei un indicator de creștere, deoarece arată că investitorii preferă să își păstreze BTC-ul în afara bursei sau să-l investească în altă parte.
Volumul tranzacțiilor cu Ethereum depășește pentru prima dată volumul tranzacțiilor cu Bitcoin

Volumul de ETH tranzacționat în prima jumătate a anului 2021 l-a depășit pentru prima dată pe cel al Bitcoin.

O trecere în revistă a principalelor burse globale realizată de Coinbase a arătat că volumul tranzacțiilor cu Ethereum a ajuns la 1,4 trilioane dolari.


Este o creștere de 1.461% față de aceeași perioadă din 2020. În aceeași perioadă au fost rulați 2,1 trilioane dolari în tranzacții cu bitcoin, o creștere de 489%.

Este pentru prima dată când ETH a depășit Bitcoin în ceea ce privește creșterea volumului de tranzacționare într-o perioadă îndelungată de timp, potrivit Coinbase.

Lanțul de fast-food Burger King a anunțat că va începe să accepte Dogecoin în restaurantele sale din Brazilia.

Cu toate acestea, există o condiție, deoarece compania va accepta criptomoneda doar în schimbul așa-numitelor gustări pentru câini „Dogpper”.

Un Dogpper costă în jur de trei Dogecoins, echivalentul, la momentul redactării acestui articol, a aproximativ 0,60 dolari.

Pentru a cumpăra gustarea, utilizatorii trebuie să transfere suma corectă de dogecoin în portofelul Burger King Brazil.

CITEŞTE ŞI: O universitate din România a primit taxe în criptomonede

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri