Connect with us

ECONOMIE

Ce salarii și bonusuri oferă Kaufland în momentul angajării

Publicat

în

Kaufland se numără printre puţinii angajatori din retail care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite la angajare. Retailerul german oferă în această perioadă lucrătorilor comerciali salarii nete care pornesc de aproximativ la 1.700 de lei net, în funcție de localitatea unde se află magazinul. 

Candidatul potrivit pentru postul de lucrător comercial are studii medii, e dispus la program de lucru în ture, este serios, responsabil şi amabil. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care încep de la aproape 2.000 de lei net (3.400 de lei brut) pentru normă întreagă, se arată în anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.

Lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani sunt ofertaţi cu salariu care începe de la 1.700 de lei net pentru normă întreagă.


Se califică pentru postul de trainer case candidaţii care au experienţă de lucru în comerţ, cunoştinţe avansate de lucru la PC, sunt amabili, disciplinaţi, orientaţi către clienţi. Au, de asemenea, ţinută ireproşabilă, abilităţi de coordonare a echipei şi cunoştinţe de engleză.

Candidaţii care îşi doresc aceste posturi sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la circa 1.700 de lei net pentru normă întreagă (2.900 de lei brut), contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu, numărul zilelor de concediu urmând să crească pe măsură ce creşte vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Funcţionar informaţii clienţi în Rădăuţi, ofertat cu salarii nete care încep de la aproape 1.700 de lei net pe lună.


Sunt eligibili pentru acest post candidaţii cu studii medii, dispuşi la muncă în ture, amabili, responsabili, serioşi.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care pornesc de la aproape 1.700 de lei net (2.800 de lei brut) pentru normă întreagă, contract de muncă pe durată nedeterminată, bonuri de masă, creșteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr care va creşte în funcţie de vechimea în cadrul companiei.

Manipulant marfă la centrul logistic Turda ofertat cu salarii nete care încep de la aproape 1.900 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala generală, e dispus să lucreze în schimburi, e rezistent la stres şi capabil să facă faţă unui ritm alert și unui volum mare de lucru.

Ce oferă angajatorii

La angajare candidatul selectat pentru acest post va avea contract de munca pe durată nedeterminată cu salariu care pornește de la aproape 1.900 de lei net (3.200 de lei brut), la care se adaugă bonuri de masă, bonus de productivitate și creșteri salariale anuale. Candidaţii sunt ofertaţi şi cu transport asigurat la depozit, pe anumite rute, şi cursuri de formare profesională.

Stivuitorist în centrul logistic Turda, ofertat cu salarii nete de la 2.079 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, are autorizație de stivuitorist eliberată de ISCIR, e dispus la program de lucru în schimburi, e rezistent la stres și responsabil.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete care pornesc de la 2.079 de lei net lunar (3.550 de lei brut), contract de munca pe durată nedeterminată, bonuri de masă, bonus de productivitate și creșteri salariale anuale.

Sporurile oferite de companie, în funcţie de departamentul în care vor lucra angajaţii încadraţi pe posturile de manipulant marfă sau stivuitorist, sunt: spor frig în departamentele de produse proaspete de 600 lei brut, în cel de produse congelate de 770 lei brut și spor de greutate în departamentul legume-fructe de 430 lei brut, reiese din anunţurile de recrutare, obţinute de Economica.net.

În Fălticeni şi în Rădăuţi, şefii de raion sunt recrutaţi pe salarii nete care pornesc de la aproape 2.500 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de lucru în comerţul cu amănuntul, are experienţă în conducerea personalului, poate să coordoneze şi să motiveze echipa din subordine, are ţinută profesională ireproşabilă.

Angajatorii oferă candidatului ales pe acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care pornesc de la aproape 2.500 de lei net (4.250 de lei brut) pentru normă întreagă. În oferta de angajare intră şi bonurile de masă, cele 22 de zile lucrătoare de concediu, număr care va creşte odată cu vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare.

În Botoşani, Suceava, şefii de raion sunt ofertaţi de Kaufland cu salarii care încep de la aproape 2.800 de lei net lunar (4.750 de lei brut lunar), confom anunţurilor de angajare.

Economist debutant în Bucureşti, ofertat cu salarii de la 3.400 de lei net lunar.

Pentru acest post angajatorii caută proaspăt absolvenţi de studii superioare cu profil economic sau studenţi în an terminal, care cunosc foarte bine limba engleză şi să lucreze în MS Office.

Angajatorii oferă pentru acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care pornesc de la 5.850 lei brut lunar și bonuri de masă, potrivit anunţului de recrutare.

Economist contabilitate bilanţ şi mijloace fixe în Bucureşti, recrutat pe salarii de care pornesc de la peste 4.500 de lei net (7.800 de lei brut) şi tichete de masă.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii superioare cu profil economic, are minimum un an experienţă în contabilitate, cunoaşte limba engleză şi standardele de contabilitate și de raportare financiară. Are permis categoria B, e responsabil, comunicativ, organizat și dornic să înveţe, conform anunţului de recrutare.

Trainee Vânzări Nord Est ofertat cu salarii nete de aproape 4.200 de lei lunar.

Pentru această poziţie angajatorii caută proaspăt abolvenţi de facultate sau studenţi în an terminal, care au cunoştinţe solide de engleză, au permis categoria B şi sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii brute de 7.150 de lei lunar şi bonuri de masă, conform anunţului de recrutare.

CITEȘTE ȘI: Black Friday 2021. Când se desfăşoară şi care sunt cele mai mari REDUCERI

 

Print Friendly, PDF & Email

ECONOMIE

Întâlnire la Craiova între reprezentanții HoReCa și mai mulți miniștri. „Este prioritară relansarea mediului de afaceri autohton”

Publicat

în

Reprezentanții Federației Patronale a Industriei Ospitalității (FIO) anunță că în data de 7 decembrie va avea loc, la Craiova, o întâlnire între cei din HoReCa și mai mulți miniștri.

Potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, la Craiova vor ajunge, Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Florin Spătaru, ministrul Economiei, Daniel Cadariu, ministrul IMM-urilor și Turismului, iar Ministerul Sănătății vafi reprezentat de către Levente Vass, secretar de stat.

„Federația a invitat la  întâlnire și reprezentanții noului Guvern al României pentru a discuta viitoarele măsuri de sprijin pentru acest sector puternic afectat de pandemia de coronavirus și de deciziile uneori haotice ale autorităților în acest context”, se arată în comunicatul de presă.


Reprezentanții FIO spun că este important ca printr-o colaborare cu autoritățile să fie găsită o soluție în vederea relansării mediului de afaceri.

„Avem încredere în găsirea unui dialog real între antreprenori și noul cabinet, în prioritizarea relansării mediului de afaceri autohton, în găsirea de soluții pentru a trece peste această pandemie care a afectat în mod excepțional industria ospitalității și turismul românesc. Aș vrea în acest sens să le mulțumesc Doamnei Primar Lia Olguța Vasilescu și Primăriei Craiova, pentru sprijinul acordat organizării acestui eveniment, dar și miniștrilor care au răspuns pozitiv invitației noastre” amenționat Corina Macri, președintele Federației.

CITEȘTE ȘI: A crescut numărul firmelor radiate, în primele 10 luni ale acestui an


 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ECONOMIE

A crescut numărul firmelor radiate, în primele 10 luni ale acestui an

Publicat

în

Numărul firmelor radiate la nivel naţional a crescut cu peste 28% în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară a anului trecut, până la 52.767 radieri, conform statisticilor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

În perioada ianuarie – octombrie 2020 au fost consemnate 41.119 radieri, scrie Agerpres.


Cele mai multe radieri în primele zece luni ale acestui an au fost înregistrate în municipiul Bucureşti – 8.608 (plus 29,4% faţă de ianuarie-octombrie 2020) şi în judeţele Timiş – 2.396 (plus 33,71%), Constanţa – 2.330 (plus 28,16%) şi Cluj – 2.250 (plus 17,99%).

La polul opus, cele mai puţine radieri au fost consemnate în judeţele Ialomiţa – 413 (în creştere cu 46,45% faţă de primele zece luni ale anului trecut), Covasna – 441 (plus 52,60%) şi Călăraşi – 457 (plus 36,01%).

Creşterile cele mai semnificative ale numărului de radieri s-au înregistrat în judeţele Alba (plus 68,71%), Vrancea (plus 57,56%), Covasna (plus 52,6%), Ialomiţa (plus 46,45%) şi Dâmboviţa (plus 45,54%). În perioada analizată nu au fost consemnate scăderi în ceea ce priveşte numărul firmelor radiate.


Pe domenii de activitate, numărul cel mai mare de radieri a fost înregistrat în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor – 14.611 (plus 31,15% raportat la ianuarie-octombrie 2020), construcţii – 4.888 (plus 27,42%), activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice – 4.427 (plus 26,27%) şi industria prelucrătoare – 4.253 (plus 26,84%).

În octombrie 2021, au fost consemnate 5.676 radieri de firme, cele mai multe în Bucureşti (998) şi în judeţele Constanţa (275), Cluj (232) şi Timiş (212) şi Ilfov (211).

CITEȘTE ȘI: Programele Rabla se suspendă. Ministrul Mediului anunță că vor avea loc câteva modificări

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ECONOMIE

Mai puţină birocraţie pentru atragerea de fonduri europene. Lege care vizează organizarea Agenţiilor de Dezvoltare Regională

Publicat

în

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, a devenit Autoritate de Management pentru POR 𝐒𝐮𝐝-𝐕𝐞𝐬𝐭 𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟏-𝟐𝟎𝟐𝟕.

Potrivit unui comunicat remis de ADR, vineri, 26 noiembrie 2021, președintele României a emis Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 122/2020 privind unele măsuri pentru asigurarea eficientizării procesului decizional al fondurilor externe nerambursabile destinate dezvoltării regionale în România

Pentru beneficiarii din regiunea de dezvoltare Sud – Vest Oltenia efectul va fi reducerea birocrației în ceea ce privește elaborarea ghidurilor de finanțare și ajustarea acestora la situația concretă a regiunii, precum și simplificarea proceselor de evaluare, selecție și contractare a viitoarelor proiecte ce vor solicita fonduri europene.


Alături de ADR Sud – Vest Oltenia și celelalte șapte Agenții pentru Dezvoltare Regională din țară au deveni autorități de management.

CITEŞTE ŞI: Câți bani va primi România din PNRR până la sfârșitul acestui an

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.