Connect with us

ECONOMIE

Black Friday 2021. Când se desfăşoară şi care sunt cele mai mari REDUCERI

Publicat

în

Marile magazine din România au intrat deja în perioada de reduceri numită Black Friday 2021. Acum găseşti cele mai mari promoţii din ultima perioadă, fiind timpul să pui în coş produsele pe care ţi le doreşti deja de luni bune. Online găseşti reduceri la electrocasnice, telefoane, cărţi, îmbrăcăminte, produse cosmetice, fashion sau produse naturiste.

Atât magazinele fizice, cât şi cele online ce îşi doresc să participe la Black Friday 2021 se pregătesc intens pentru această perioadă aglomerată, potrivit adevarul.ro.

Reducerile Black Friday 2021 au devenit un simbol în România, iar foarte mulţi români se bazează pe ele atunci când se gândesc la achiziţionarea unui produs.


Deşi, principalul obiectiv în această perioadă este pe electrocasnice, nici produsele de îngrijire personală nu putem spune că sunt neglijate. Foarte multe femei îşi achizitionează produse din mediul virtual, datorită comodităţii sau a siguranţei pentru ele şi pentru cei din jur. Majoritatea cumpărătorilor s-au mutat în online odată cu apariţia pandemiei în România.

Comercianţii profită de aceste beneficii şi le asigură clienţilor produse de calitate la preţuri excelente. Black Friday este un fenomen cunoscut la nivel global, ce pune la bătaie reduceri la mii de produse. Vinerea Neagră aşa cum este numit de către români se aplică tuturor categoriilor de produse pe care le găsim în magazine. Fie că vrei să îţi achiziţionezi produse cosmetice, produse naturiste, îmbrăcăminte, cărţi sau electrocasnice, de Black Friday le vei găsi pe toate la reducere.

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat.


Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte site-urile de cosmetice am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

La primul Black Friday România mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut cu adevărat notorietatea.

Fiind vorba despre un eveniment atât de important, este lesne înţeles că toţi comercianţii care vor participa la Black Friday 2021 au început pregătirile cu mult timp în urmă.

Black Friday 2021 a început încă din data de 1 noiembrie în cazul anumitor magazine online şi îşi doresc să îmbunătăţească calitatea serviciilor oferite clienţilor lor.

Magazinele online au început deja să îşi scoată aşii din mânecă şi să afişeze produsele cu preţuri reduce.

Black Friday 2021 este deja pe buzele tuturor, mai ales ale celor ce aşteaptă un an întreg acest eveniment. Black Friday 2021 aduce în prim plan produsele preferate ale românilor la preţuri semnificativ mai mici. Este momentul să alegi ce îşi doreşti, să adaugi în coş şi să aştepţi să ajungă la tine acasă, în siguranţă. Black Friday 2021 vă oferă reduceri la mii de produse!

Print Friendly, PDF & Email

ECONOMIE

Preşedintele României l-a decorat pe Tronchetti Provera (Pirelli)

Publicat

în

Marco Tronchetti Provera, vicepreședintele Pirelli a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis.

Vicepreședintele executiv și administratorul delegat al Grupului Pirelli S.A., Marco Tronchetti Provera a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul Industrial și Comercial” în grad de Comandor în semn de apreciere pentru contribuția avută la consolidarea relației bilaterale de parteneriat strategic dintre România și Republica Italiană, pentru susținerea investițiilor pe piața românească și impulsionarea relațiilor de colaborare româno-italiene din domeniile educațional, sanitar și social.

Decorația a fost înmânată de ambasadorul României în Republica Italiană, George Bologan, în cadrul unei ceremonii solemne desfășurate la Milano cu participarea reprezentanților Grupului Pirelli, ai Regiunii Lombardia și ai Consulatului General al României.


CITEŞTE ŞI: Zeci de noi locuri de muncă în Balş, după deschiderea noului magazin Kaufland

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ECONOMIE

Zeci de noi locuri de muncă în Balş, după deschiderea noului magazin Kaufland

Publicat

în

Încă 80 de noi locuri de muncă au fost create în Balș, joi, odată cu deschiderea noului Kaufland din strada Nicolae Bălcescu.

Primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea, a declarat că va continua să suţină investitorii care creează locuri de muncă în localitate. Kaufland se numără printre agenţii economici care beneficiază de reducerea taxelor şi impozitelor printr-o schemă propusă de edil şi aprobată de consiliul local.

„Așa cum m-am angajat în urmă cu un an în fața bălșenilor, crearea de noi locuri de muncă rămâne una  dintre preocupările mele principale, iar acest proces va continua și în perioada următoare. Mă bucur că investitorii își îndreaptă atenția spre bălșeni și, la fel ca și în cazul celorlalte companii, care generează locuri de muncă în orașul nostru, vor beneficia de reducerea taxelor și impozitelor locale”, a declarat Rotea.


Inaugurarea noului Kaufland Balş vine la doar câteva săptămâni de la deschiderea Galeriilor Comerciale Joy. În Galeriile Comerciale Joy funcţionează următorii agenţi economici: Deichmann, KIK, Adana, Darsena, Pepco și Agroland, care înseamnă 30 noi locuri de muncă pentru bălșeni și o varietate mai mare de produse.

CITEŞTE ŞI: CEZ a reluat procesul de facturare, după ce a implementat sistemul de compensare şi plafonare

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ECONOMIE

Banca Națională a României lansează în circulație bancnota de 20 de lei

Publicat

în

BNR pune în circulație, din 1 Decembrie, o bancnotă cu valoarea nominală de 20 lei. Este prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu.

„Începând cu data de 1 Decembrie 2021, Banca Naţională a României va pune în circulaţie o bancnotă cu valoarea nominală de 20 lei. Noua bancnotă va fi prezentată publicului vineri, de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Este prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu. Se răspunde astfel interesului public legitim, care a găsit o largă susținere la nivelul societății, susținându-se consolidarea egalității de gen și a rolului major al personalităților feminine în istoria și societatea românească”, anunță BNR.

Bancnota cu valoarea nominală de 20 lei este imprimată pe suport de polimer, în tehnică mixtă plană/în relief, cu dimensiuni de 136 x 77 mm și culoare predominant verde oliv.


Pe aversul bancnotei se regăsesc următoarele elemente grafice reprezentative: portretul Ecaterinei Teodoroiu, anii între care a trăit (1894-1917), un element floral reprezentând un buchet de brândușe (Crocus flavus). În plan secund, în zona centrală este reprezentată o insignă a Asociației Cercetașii României.

Pe reversul bancnotei compoziția grafică include: o reprezentare a Victoriei înaripate de pe Medalia Victoriei, o imagine a Mausoleului de la Mărășești, iar în spatele Mausoleului, o floare de crin.

„În scopul protejării împotriva falsificării, bancnota include o serie de elemente de siguranţă – unele destinate publicului, altele detectabile cu aparatură specială, destinate lucrătorilor din sistemul bancar. (…) Punerea în circulație a bancnotei cu valoarea nominală de 20 lei se va face prin sucursalele regionale București, Cluj, Constanța, Dolj, Iași şi Timiș ale Băncii Naţionale a României, cu ocazia efectuării plăților în numerar către instituțiile de credit/Trezoreria Statului”, potrivit comunicatului de presă.


Totodată, începând cu 1 decembrie 2021, Banca Națională va lansa în circuitul numismatic replica pe suport de polimer după prima bancnotă de 20 lei emisă de Banca Națională a României în anul 1881. Tirajul pentru această emisiune numismatică este de 30.000 bucăți. Prețul de vânzare al replicii pe suport de polimer după prima bancnotă de 20 lei emisă de Banca Națională a României în anul 1881 este de 100,00 lei, exclusiv TVA, inclusiv pliantul de prezentare.

CITEȘTE ȘI: Câți bani va primi România din PNRR până la sfârșitul acestui an

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.