AcasăECONOMIEAngajaţii DGASPC Olt îşi vor primi salariile. Alocare de ultim moment de...

Angajaţii DGASPC Olt îşi vor primi salariile. Alocare de ultim moment de la CJ Olt

Veşti bune pentru angajaţii DGASPC Olt! Consiliul Judeţean a aprobat, vineri, o rectificare a bugetului în urma căreia au fost alocate sumele necesare pentru palata salariilor personalului Direcţiei.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat la finalul şedinţei forului judeţean că au fost făcute alocări din economiile judeţului, iar toţi angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului îşi vor primi drepturile salariale.

„La rectificarea de astăzi, am prins bani din economiile noastre şi am plătit parţial salariile DGASPC. Deja am întârziat două zile. Am aşteptat rectificarea de la Guvern şi am crezut că se face mai devreme, dar n-am vrut să aşteptăm până săptămâna viitoare. Dacă abia astăzi s-a emis hotărârea, se publică luni în Monitorul Oficial, noi puteam face şedinţă tot luni şi mai trecea o săptămână până se făceau plăţile. Am vrut să facem această rectificare, din economiile noastre, iar în perioada următoare angajaţii îşi vor lua salariile. Oamenii vor lua toţi banii!”, a declarat Marius Oprescu.


CITEŞTE ŞI: Chesnoiu a dispus controale la legumele şi fructele din import

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri