AcasăECONOMIEA fost simplificat modul de depunere a proiectelor pe fonduri europene

A fost simplificat modul de depunere a proiectelor pe fonduri europene

spot_img

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat că procedura de depunerea a proiectelor pe fonduri europene va fi simplificată și debirocratizată, fiind eliminată cerința semnăturii olografe de pe CV și ștampila „conform cu originalul”.

- Publicitate -

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat mai multe îmbunătățiri la sistemul MySMIS, unde sunt depuse proiectele pe fonduri europene.

CV-urile si alte documente legate de CV se pot încărca direct, fără să mai fie completate manual în sistem.


De asemenea, a fost eliminată cerința semnăturii olografe de pe CV și a ștampilei „conform cu originalul”. Acum este necesară doar semnarea electronică a documentelor.

Cristian Ghinea a mai anunțat că a fost actualizat și nomenclatorul de coduri COR (Clasificarea Ocupațiilor din România) și a fost redus cu două treimi timpul necesar pentru accesarea editării liniilor bugetare.

CITEȘTE ȘI: Se vor suplimenta bugetele programelor Rabla


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri