AcasăACTUALDrumul Expres Craiova-Piteşti. Imagini VIDEO de pe Centura Slatinei unde se fac...

Drumul Expres Craiova-Piteşti. Imagini VIDEO de pe Centura Slatinei unde se fac lucrări de relocare a căii ferate

spot_img

Noi imagini de pe Lotul 2 Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti au fost publicate în aceste zile. Este vorba despre zona de ocolire a municipiului Slatina.

- Publicitate -

Constructorul desfăşoară lucrări pentru subtraversarea drumului naţional DN 64 şi relocarea căii ferate, în zona comunei Găneasa.

Centura de ocolire a Slatinei ar urma să fie dată în folosinţă în luna iunie, după ce din aprilie se circulă pe Centura de ocolire a Balşului.


Tronsonul 2 are o lungime de 39,85 km, cu punct de început limita dintre județele Dolj și Olt, iar ca punct final Municipiul Slatina, la intersecția cu DN 65. Acesta traversează teritoriile administrative ale localităților Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina și Valea Mare.

Drumul Expres Craiova – Pitești este împărțit în 4 tronsoane. Va avea o lungime de peste 121 km și câte 2 benzi pe fiecare sens. Vor fi realizate 10 intersecții rutiere și 75 de poduri și pasaje.

CITEŞTE ŞI: FOTO. CJ Olt reabilitează tronsonul de drum din apropierea DEx 12 Craiova-Piteşti. Lucrarea, finanţată cu fonduri europene, aproape de final


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri