AcasăACTUALDrum judeţean din Olt, închis din cauza unor lucrări. Ce rute ocolitoare...

Drum judeţean din Olt, închis din cauza unor lucrări. Ce rute ocolitoare se recomandă

spot_img

Traficul rutier este închis, astăzi, pe drumul judeţean DJ 677 din judeţul Olt, la trecerile la nivel cu calea ferată din localităţile Slătioara şi Piatra-Olt.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Olt, până la ora 16.00, pe Drumul Județean 677, la kilometrul 51 + 500 metri, în orașul Piatra-Olt, sat Criva de Sus,  județul Olt, vor fi efectuate lucrări de consolidare a liniei de cale ferată, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Astfel, traficul rutier va fi închis total în zona trecerii la nivel cu calea ferată.


CITEŞTE ŞI: Fiul unui primar din Dolj, dispărut în apele mării, pe o plajă din Grecia. Autoritățile îl caută de trei zile

Totodată, de la intersecția Drumului Comunal 90 cu Drumul Județean 677, în comuna Slătioara, traficul rutier către Piatra Olt, va fi închis, cu excepția riveranilor.

De asemenea, de la intersecția Drumului Județean 677 cu Drumul Național 64, în orașul Piatra – Olt, traficul rutier către Slătioara va fi închis, cu excepția riveranilor.


În această perioadă, polițiștii rutieri recomandă folosirea rutei ocolitoare pe Drumul Național 65 – European 574 și Drumul Național 64, prin comuna Găneasa.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!”, transmite IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri