AcasăADMINISTRAŢIEDouă străzi din Slatina, reabilitate şi modernizate

Două străzi din Slatina, reabilitate şi modernizate

spot_img

Municipalitatea slătineană reabilitează străzile Zambilelor şi Garoafelor, după ce Compania de Apă a finalizat lucrările de introducere a reţelelor de canalizare.

- Publicitate -

Investiţiile sunt desfăşurate în cadrul contractului-cadru încheiat de municipalitate cu mai multe firme de construcţii. În total, potrivit contractului-cadru, în perioda 2019 – 2023, vor fi reabilitate 108 străzi.

Străzile au fost împărţite în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu – General Trust Argeş, lotul doi – SC Old New Construct, lotul trei – Panadria SRL.


Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Pe străzile Zambilelor şi Garoafelor au fost desfăşurate lucrări de extindere a reţelei de canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri