AcasăADMINISTRAŢIEDouă proiecte pentru digitalizarea Primăriei Slatina, finanţate prin PNRR

Două proiecte pentru digitalizarea Primăriei Slatina, finanţate prin PNRR

spot_img

Municipalitatea slătineană depune două proiecte pentru a obţine finanţare prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), investiţii care vizează digitalizarea instituţiei şi implementarea unor sisteme inteligente de transport.

- Publicitate -

Prin proiectul „Asigurarea infrastructurii integrate ITS la nivelul municipiului Slatina”, se propune achiziţionare de sisteme ITS (Intelligent Transport Systems/sisteme de transport inteligente) şi TIC (Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţiilor) ce contribuie la îmbunătăţirea mobilităţii lcoale, respectiv a managementului urban/local

Valoarea proiectului este de 5.291.902,65 lei, fără TVA, adică peste un milion de euro.


Celălalt proiect, „Elaborarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului de planificare urbană, în municipiul Slatina, judeţul Olt”, are o valoare de 3.184.986,90 lei, fără TVA, adică peste 640.000 euro.

Obiectivul acestei investiţii este de a sprijini procesul de planificare urbană şi teritorială bazată pe principiile de ezvoltare durabilă şi inteligentă şi de a spori accesul digital la documentaţiile de amenajare a teritoriului şi de urbanism. Investiţia finanţează elaborarea în format GIS – Geographic Information System Mapping – a Planului Urbanistic General (PUG).

Cele două proiecte vor fi finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).


CITEŞTE ŞI: Recensământ 2022 | Perioada de autorecenzare, prelungită

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri